fbpx

Faceți cunoștință: Șoferița Mitsubishi care a lovit mortal o fetiță de 10 ani la Fălești

Update 20 februarie 2023:

Șoferița a primit 4 ani cu executare și prejudiciu moral de aproape un milion de lei pentru părinți.

De luni, de când am citit știrea de pe Unimedia, nu am liniște.

Fetiță, de 10 ani, tamponată mortal la Fălești. Pe o trecere de pietoni. De o șoferiță de 24 de ani din Soroca. Care făcea depășire la două mașini care așteaptau la zebră să treacă copila cu fratele ei.

Fiica mea are 10 ani. Mi-am închipuit cum se simt părinții fetei și nu îmi închipui ce aș simți dacă, nu dea Domnul, aș fi în locul lor. Și am început să caut cine e șoferița să văd ce pedeapsă i s-a atribuit. Și nimic. Zero. Toată informația mai clasificată decât biletele de avion ale Maiei Sandu.

Informații au fost diferite. Ba că părinții sunt prin partidul puterii, ba că prietenul/soțul e polițist etc.. Le voi verifica și reverifica întimp. Istoria asta cu PAS e în general trasă de coadă pentru că, la sigur, astfel de oameni care mușamalizează cazul sunt în partidul de la putere și nu contează culoarea.

Ceea ce m-a convis să public aceste imagini este faptul că părinții își vor dreptatea și, totodată, impactul automobilului asupra fetei. Priviți și singuri.

Șoferița se numește Mihaela B.

Dar, probabil, la ea voi mai reveni, mai ales dacă se va demonstra că nu e la prima abatere.

Aveți grijă de copii voștri. Sănătate multă vouă!

Și putere multă părinților fetei!

––

Și nu uitați, puteți susține blogul, dacă aveți posibilitate desigur, pe Patreon.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


4 Comments

  • Catalina |

    Eu mă rog să fiu închis așa oamenii care nu știu să meargă la mașină care cumpără permisul de conducere eu nu am de ce să fiu foarte mulți ani de pușcărie și care omoară oameni

So, what do you think ?