fbpx

Reprezentanța Moldovei în Elveția, promovează caviarul separatistului Gușan sau ”Пир во время чумы”

Săptămâna trecută cei ce reprezintă Moldova în Elveția (acolo e o chestie mai lungă de genul – reprezentanți la ONU și alte organizații și deja și în Elveția și Liechtenstein) au făcut banchet. În hotelul ”Bellevue” din Berna au găzduit petrecerea de 30 de ani de relații diplomatice între Moldova și Elveția.

Frumos eveniment. Pe telegram cineva scria că a costat vreo 10 mii de euro organizarea. Dar nu despre asta vroiam să scriu. Din statutul de relatare a evenimentului pus de cei de la misiune mi-a atras atenție ultimul cuvânt.

După asta am verificat profilul ambasadoarei Molcean pe Facebook și am dat de următorul video:

Vedeți și singuri ce produs a fost promovat intensiv ambasadoarea. Din fotografii se observă că sunt și câteva sticle de vin moldovenesc dar nici pe unul dintre ele ea nu le-a arătat în poze. Și nici altceva autentic moldovenesc.

S-a lăudat femeia cu caviar pe care îl produce Victor Gușan, principalul sponsor al teroriștilor separatiști din #transnistria. Tot el este proprietarul Sheriff-ului. Tot el este cetățean german care, oficial deține crescătoria din Tiraspol. Tot el îl importă în Elveția și așa, prin intermediul reprezentanței achitate din bugetul public, el își promovează produsul veniturile de la care le transmite în #transnistria și menține teroriștii separatiști de acolo.

E dimineață din nou, în Moldova…

Sănătate și pace vouă!

//

Și două chestii tehnice.

  1. Pe pagina reprezentanței adresa e geneva.mfa.md dar trebuie să fie geneva.mfa.gov.md
  2. Și pagina de pe site-ul ministerului se deschide foarte urât și nu are fotografii deloc.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


2 Comments

  • Vic |

    De mult te chinuie teroristii din Transnistria?

    Poate trebuie sa mergi la vreo-un doctor?

    Pe dl Ghimpu parca l-au ajutat in Costiujeni.

So, what do you think ?