fbpx

Și, totuși, bălțenii nu pot vota un trădător ca Grigorișin

A treia zi „huiește” media despre alegerile de la Bălți. Nici după victoria categorică a lui Usatîi din 2015 nu au fost atât de discutate alegerile din cel mai frumos oraș de pe Planeta Moldova.

Tema dimineții e scoaterea posibilă din cursă a favoritei Tauber. Nu cred că îs debili într-atâta încât să o scoată din cursă, deși… dacă se joacă cu gazul, de dragul acoperirii fail-ului lor ar putea face și asta. Dar, în acest caz, bălțenii nu li-o iartă și oricine din #pas mai bine să nu calce în oraș și să încerce să facă ceva acolo.

Dar tema gândului din această amiază este cu totul altul – pierderea lui Grigorișin care, sărmănelul, acum suferă. Atât el cât și cei câțiva oameni care l-au ajutat în primul tur.

Omul, de dragul rămânerii la treucă încă pe 2 ani este gata să facă orice, inclusiv alianță cu cea pe care o consideră răul Moldovei – Maia Sandu. Iată ce scria el cu 2 zile înainte de alegeri:

Acum totul e invers. Marcoci îi dă voturile lui iar presa și trollii Maiei Sandu o atacă pe Tauber mai ceva decât îl atacau pe Andrei Năstase după ce li s-a dat comanda „fas”.

Grigorișin nu a fost votat de bălțeni, chiar cineva din „edtitorialiștii” #năPAStei scria asta. Oamenii au votat contra lui. 2 luni în urmă el avea un procentaj de susținere de aproximativ 60 la sută. Acum vedeți cu ce a rămas.

Motivele sunt câteva:
1. Trădarea totală a lui Usatîi. Oamenii credeau că Usatîi doar glumește când nu îl susține. Dar s-a adeverit invers. Grigorișin umbla peste tot și spunea că el a făcut totul și nu Usatîi deși oamenii știu pe banii cui s-a făcut ceea ce a mai reușit să facă făleșteanul.

2. Schemele de corupție. Principala problemă a lui Grigorișin acum sunt aceste scheme din care el nu va mai avea nici un venit și care, posibil, să dispară în general dacă vine un primar nou. Asta sunt bani mult mai mari decât ceea ce are el din hotelul din Ucraina.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?