fbpx

„Братва Заток рвётся к власти” sau „Cum Grigorișin pe Usatîi l-a a..t”

În cel mai frumos oraș de pe „planeta Republicii Moldova” în scurt timp vor avea loc alegeri. Pe final de noiembrie, cei mai frumoși oameni din lume, bălțenii, sunt chemați la secțiile de vot pentru a-și alege primarul. Există mari șanse că va fi primul primar în ultimii ani care își va duce mandatul până la capăt. Asta după cele două mandate stranii ale făleșteanului care mereu promite că nu-și lasă alegătorii dar tot îi lasă mereu.

Favorit al acestei curse este considerat cel pe care Usatîi îl consideră Iuda, Nicolai Grigorișin, omul care a condus orașul, de facto, cât timp Usatîi nu l-a putut conduce. Omul care mereu făcea totul în oraș așa cum îi dicta prin Skype de la Moscova, Maldive sau din Baden-Baden, fostul șef de partid.

Acum el a decis că poate să meargă pe cont propriu. A luat o parte din consilierii aduși în consiliu pe spinarea PR-ului și ratingului exLiderului Partidului Lor și acum încearcă pe același val să ajungă în fruntea Primăriei.

La noi în Moldova iubesc Iudele, nu? Unul din aceștia a fost Filat. Nu? Ajuns în Parlament grație lui Diacov și PD, când a fost cazul s-a întors și s-a avântat în politică. A ajuns unde a ajuns și tot PD-ul l-a băgat în pușcărie.

Grigorișin, pe cât s-ar părea de straniu nu are nicio legătură cu Filat dar nu e chiar așa. Anume grație faptului că în anii 2000, atunci când Filat era șef pe privatizări s-au dat multe proprietăți de stat pe bani de nimic, a ajuns să se împroprietărească și Grigorișin, omul are o bază de odihnă la Zatoca, fostă proprietate a Moldovei, de acolo suge bani pe care îi pompează în campania electorală. După asta el își va scoate toți banii din buget. Vedeți pe diferite site-uri cum rudele lui au ajuns să controleze câteva întreprinderi mari din oraș cu cele mai mari rulaje.

Și acum, după ce Filat l-a făcut gospodar, al doilea om pe spatele căruia a ajuns să fie și mai gospodar e Usatîi, ex-consilierul din umbră a lui Filat care credea că Grigorișin îl ajută să conducă orașul dar care, pe de la spate, îl …. știți voi și singuri ce.

Sănătate și cât mai puține bălți în Bălți!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?