fbpx

Cum, grație cepei de la Buzău, să te lepezi de alcool // caz real

Am eu un prieten bun (adică dacă poate fi numit „prieten” un om care a refuzat să-ți fie cumătru, ok, el zice că de fapt nu a fost așa propunere și că ar fi acceptat cu plăcere) care de ceva timp nu mai consumă deloc alcool. Și el, sărmanul, acum e principalul motiv de glume în discuțiile cotidiene. Și asta totul se datorează, exclusiv cepei de la Buzău.

Era luna iunie, omul a fost la mare în Grecia cu familia. Pe drum înapoi, i-a făcut din ochi ceapa care se vinde la tot pasul în județul Buzău. Și a decis omul că nu i-ar strica niște ceapă acasă, de parcă ceapa de la Nisporeni nu e la fel de bună Dar, mă rog, când vii de la mare, cu dispoziție și într-o stare bună de spirit ești gata să cumperi și ceapă de pe marginea drumului.

A ieșit omul din automobil să meargă la tarabă și când colo, îl înhață de picior o cățea și-l mușcă. O apucase ceva pe ea, probabil dragostea față de un moldovean chipeș.

Astfel, revenit în Moldova, a trebuit să meargă prietenul la medic. Acolo i s-a prescris vaccinul antirabic. E gratis și are un efect benefic major – timp de jumătate de an nu are voie să servească nimic alcool. Și să se bronzeze nu are voie. Și sauna e interzisă. Sex-ul e permis.

Așa că, până în decembrie trebuie să se chinuie cu abstinența totală de la orice produs alcoolic. Îi rămâne doar să se bucure că nu trăiește în Estonia, aici se recomandă abstinența de 8 luni de la alcool după un astfel de vaccin.

Aveți grijă de voi și de sănătatea voastră iar, dacă aveți cumva cazuri de alcoolism care trebuie tratate… știți soluția!

sursă imagine – infobaragan.ro

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?