fbpx

Începe războiul pentru șefia #naPAS // Spînu la cuțite cu Grosu

Toate sondajele dau că duminică #naPAS, grație susținerii masive a diasporei din Europa, vor ajunge la putere. La diasporă vom mai reveni dar acum despre ceea ce se întâmplă în viitorul (posibil) partid de guvernare.

Andrei Spînu este un tânăr ambițios care se vrea șef. Asta s-a văzut în PLDM și cei care îl știu demult confirmă acest fapt. El a câștigat cel mai mult din „trădarea” lui George Mocanu și a Mihaelei Spătaru urcând rapid în ochii șefului de partid. Fix așa a fost și când a ieșit Maia Sandu din PLDM și Andrei a sărit primul pe ea blamând gestul și executând-o public. Da, acele mesaje de pe Facebook sunt deja șterse dar oamenii țin minte.

Igor Grosu e un fel de Sancho Panza pentru Maia Sandu. Atunci când a fost plecată de la Banca Mondială și a revenit în Moldova, el i-a fost cel mai apropiat confident și vice la Educație. Lui îi revenea al doilea plic lunar și el era cel căreia, în primul rând, se bocea, actuala președintă. El răspundea de banii la #naPAS și atunci și acum. El e în acele înregistrări audio cu calul ȘORian pe care le-am publicat. Tot el a rămas și locțiitor al șefei atâta timp cât ea e președintă.

Acum cei doi sunt la cuțite. Se blamează unul pe altul și își construiesc echipe în interiorul partidului pentru ca, să apară în lumină cât mai pozitivă înaintea următorului congres #naPAS care va trebui să aleagă prezidentul de partid și cel care îl va duce la faliment timp de 2 ani de, posibilă, guvernare.

Sănătate moldoveni și, nu uitați, a vota nu înseamnă neapărat a alege. Asta cu referire la „diaspora deșteptată”.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?