fbpx

#schelete Prins/prinsă cu droguri la aeroport

Au început să fie scoase, de prin dulapuri și servere, scheletele unor aspiranți/aspirante la fotoliul de deputat/deputată în Parlamentului Republicii Moldov/Moldova. Vai ce frumos s-a primit cu masculin/feminin, nu?

Ieri Gheorghe Cavcaliuc, proprietarul partidului PACE, a anunțat un termen de 72 de ore pentru a se scoate de pe listă a unui candidat/candidată care, conform lui, a fost prins/prinsă la aeroport cu droguri. Probabil e vorbă de marijuana, dar nu contează asta. Oricum droguri rămân și e o substanță interzisă pentru transportarea în avion.

Aici mulți ar sări cu vorba și ar spune/scrie că marijuana nu este drog în mai multe state și că poate fi fumată și alte versiuni. Și ar avea dreptate deși, totuși, în Moldova este substanță interzisă și poți fi arestat pentru deținerea ei.

Problema, în fond, e alta. Problema este că aspirantul/aspiranta la fotoliul moale de deputat în Parlamentului Republicii Moldova a mușamalizat cazul și l-a rezolvat în cel mai frumos stil moldovenesc, prin cumătri și cunoscuți. Prin variante tipic moldovenești. Prin variante pe care partidul pe listele căruia merge în Parlament le blamează.

Este ipocrizie chestia asta. Iată de exemplu fix ca în acest video de la canalul încă TV7 pe atunci:

Un bun cunoscut are o vorbă: „Și acești oameni ne învață cum să ne scărpinăm în nas”. Este exact cazul acestei situații.

Toți avem schelete, dar nu toți ne avântam în politică. Asta e marea diferență. Nu o uitați când începeți să vă sfădiți cu rudele pe teme politice. Iar dacă cineva asta nu înțelege… e o problemă de educație, cred eu.

Aveți grijă de sănătatea voastră și în general, lăsați fumatul.

O mică remarcă, pentru unii comentatori care vor sări ca arșii: eu nu am fumat 🙂

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?