fbpx

Despre o moldoveancă care a fost vaccinată de COVID-19 în SUA

Ea este Dina, moldoveancă, absolventă a Facultății de Jurnalism a USM:

Ieri Dina a fost vaccinată de COVID 19 în Centrul de Reabilitare PostOperatorie „Smith Ranch” din statul California. Am rugat-o să dea câteva detalii despre procesul de vaccinare și ce trebuie să facă după vaccin.

Procesul de vaccinare este, în totalitate, administrat de către Ministeerul Sănătății. La ei a venit o echipă de peste 20 de oameni dintre care majoritatea surori medicale care le-au vaccinat. În facilitatea medicală în care lucrează au peste 20 de bolnavi de COVID-19, inclusiv 8 angajați. Ieri au fost vaccinați toți angajații care au dorit să o facă. Există posibilitate de a refuza vaccinul. Nu este obligatoriu.

Înainte de toate au primit 4 pagini în care e descris vaccinul și posibilele efecte postvaccin. Au semnat foaia de înregistrare și după asta au fost vaccinați. Următoarele 15 minute au fost urmăriți atent pentru a nu avea șoc anafilactic. În rest contraindicații sau interdicții nu-s. Simptomele pot apărea, e o chestie normală. Asta, conform Dinei, dovedește faptul că vaccinul funcționează.

În 21 de zile vaccinuk trebuie repetat pentru a-și întări efectul.

Vaccinul e al celor de la pfizer.

Totodată Dina zice că doctorul principal din echipa venită, responsabilul de la Ministerul Sănătății din California, în discuția cu doctorul principal din spital zicea că efectele vaccinului nu sânt periculoase, mai cu seama dacă se compară cu efectele COVID-19. El zice că nu sunt înregistrate efecte adverse.

Aveți grijă de sănătatea voastră!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?