fbpx

În loc de „Disclaimer”

În principiu, un astfel de text, trebuia scris mai demult. Dar nușcum nu prea mă apuca dorul de el.

De ce-l scriu? Pentru că vine perioada electorală și boții partidelor politice își fac apariție pe facebook și blog. Și, repet, hai să facem diferența între trolii și boți. Trollii sunt persoane reale care primesc plăcere din a irita alți oameni. Eu de exemplu 🙂 Boții sunt persoane inventate scopul cărora e să denigreze și să promoveze ideile celor care stau în spatele lor.

Am blog de prin 2007. Am văzut multe. Am fost amenințat și m-au și dat în judecată. Of, oameni naivi.

Pe majoritatea politicienilor activi acum îi cunosc din fașă iar cu majoritatea dintre ei, mai puțin cu Năstase am și stat de vorbă și nu o dată.

Cu Maia Sandu am făcut primul offline iar cea mai populară fotografie cu ea în anii 2012-2016 a fost făcută de mine 🙂

Cu Dodon am făcut la fel offline-uri. Primul cu el tot eu l-am făcut 🙂

Și n-am luat bani pentru ele. Chiar dacă Maia urlă pe la colțuri breduri.

Și da, dacă am scris că a luat bani în plicuri – așa e.

Nu cred că trebuie cuiva ceva să-i demonstrez, în afară de Renata și Petra. Și Mihaela.

Grație faptului că pe blog am ridicat tema unui avion venit din Libia, Moldova a ajuns să fie discutată la Consiliul de Securitate al ONU. Asta se datorează celor mai bune surse de informație care au încredere.

Eu nu scriu pentru acum, eu scriu pentru mai târziu. Acum scriu ca atunci când, din nou ne vom vedea cu cei câțiva prieteni și cumătri înșirați prin lume, să ne amintim ce discutam și cine a avut dreptate – eu sau ei.

În rest… e opinia voastră să gândiți cum vreți după ceea ce scriu eu. Eu răspund exclusiv de ce scriu eu și nu de ceea ce gândiți voi.

Fiți sănătoși!

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?