fbpx

Ipocrizia lui Vladimir Cebotari (FlyOne) – rublet pe chartere fără grijă de însoțitorii de bord

Update. Domnul Vladimir Cebotari a venit cu o reacție și două fotografii cu echipajul Fly One. Blogul nostru îl reproduce în totalitate:

1. Eu nu particip la administrarea Fly One, pentru asta sunt manageri;
2. Din cate mie mi se comunica, aceste curse sunt in pierdere, si creaza mai multe probleme, decat avantaje pentru companie;
3. Echipajele sunt echipate precum in laborator (sau cum ai folosit expresia, ca Blue Air);
4. Copiii mei niciodata nu au fost la gradinita sau la scoala cu masina se la minister care am procurato cu 45 mii euro – pretul unei scoda superb bine dotata sau o toyota camry care este masina obisnuita pentru autoritati).

—–

Să fie clar din start, am evitat să pun partidul pentru care-și rupe cămașa actualmente exMinistrul Justiției, cel care este un mincinos demonstrat. În timp cât era ministru la justiție copii lui erau duși la școală cu mașina de un milion cumpărată pentru fundul lui la minister.

Și nici nu mai fac analogie cu faptul că cei din partidul pe care îl conduce acum împart măști și dezinfectant.

Scriu exclusiv despre proprietarul FlyOne, al companiei care face acum rublet pe aducerea moldovenilor și nu doar a moldovenilor în Moldova.

Să începem cu primul charter operat de FlyOne. Din Egipt. Au adus pe lângă moldoveni și doi haholi. Detalii pe site-ul Poliției de Frontieră. Au plătit o amendă mizeră.

Acum se mai apucă de chartere. Doar că însoțitoarele de bord au exclusiv mască și mănuși, nimic mai mult. De exemplu cei de la BlueAir când au făcut zboruri de aducere din zone cu mult COVIȚ i-au echipat pe însoțitori mai ceva ca medicii la Spitalul Republican.

Cei care-l cunosct mai aproape pe Cebotari știu bine că el nu urcă la volanul Porsche-ului său până nu are mănuși.

Aș vrea ca după această scurtă însemnare tot clanul familiei lui care e în fruntea FlyOne să se mai gândească și la lucrătorii de rând și nu doar la frați și surori.

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?