fbpx

Liber la compromat sau poate Dodon „slivește” în „presă” info?

Ieri a apărut istoria cu vacanțele lui Dodon. Cei de la zgarda de gardă au băgat info. Și totul ar fi destul de ok dacă ar pune accent pe venituri sau alte variații dar accentul a fost pus pe fotografiile pe care le-a „slivit” un exPrieten de-a președintelui.

Mie istoria asta, mai ales lansată de zgardă mi-a amintit de acest moment din „Ну, погоди!”:

Lupul a dat jos gardul și aici apar animalele pe plajă, dezbrăcate. Asta pe centru, în câteva haine pe ea îmi amintește de proprietara zgardei 🙂

Și acum să revenim la „ale noastre”.

1. Toată istoria asta de foarte mulți poate fi considerată drept începutul campaniei electorale.

2. Totodată după ea s-ar părea că este liber la sliv-uri.

3. Istoria asta îl umanizează pe Dodon. Îl voronifică într-un fel. Știți de ce oamenii îl iubeau/iubesc pe voronin? Pentru că el e aproape de nărod, vorbește ca ei. Fix așa și Dodon în aceste poze apare ca toți, mai cherchelit, mai după saună etc.

4. După ce au publicat „dezvălurile” că Dodon în 15 ani de funcție nu are fabrici prihvatizate acum vine asta cu fotografiile. Unii ar putea crede că de fapt Dodon singur „slivește” ca după asta în campanie să nu apară nimic pozitiv.

Și ultima.

Dodon e cu soția. Nu cu Olga Roman sau alte „jurnaliste” de tipul ei. E cu familia. Și, vreți voi sau nu vreți, asta dă tare bine la moldoveni. Și nu contează de unde banii. Cazul Usatîi vă este cunoscut tuturor.

P.S. Eu am reușit, din 2009 încoa să stau la masă cu mulți dintre cei care sunt acum în politică. Dar, parcă, niciodată nu mi-am permis să scot compromat pe ei. Pentru că … oameni să fim.

Hai noroc!

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?