fbpx

SUA l-a kidanit pe Plaha? Sau poate pe … Maia?

Hai să începem însemnarea cu o notă pozitivă și anume cu acest colaj de fotografii făcut public fix 2 luni în urmă:

Diacov, ambasadorul SUA și Filip. Zâmbesc. La sediul PD. În fortăreața lui Plahotniuc. Tot acolo unde 7 luni în urmă ambasadorul a discutat cu exLiderul PD plecarea acestuia din politică și din Republica Moldova.

Acum hai povestiți-mi cât îs de buni americanii și că ei fac tot binele în Moldova și „все дела”…

Dar dacă serios, americanii i-au dat lui Plahotniuc jumătate de an să-și rezolve toate problemele în SUA. S-au primit un pic mai mult de 6 luni dar, mă rog, asta-i birocrația americană, până a ajuns mesajul la Pompeo, l-au mâncat sfinții și timpul…

Americanii nu l-au kidanit pe Plahotniuc. Au kidanit-o pe Maia mai degrabă sau pe Andrei. Și le-au explicat unde îi văd ei pe ei.

De ce?

Pentru că un astfel de mesaj taie din elanul lor de a da vina pe Plahotniuc în campania electorală. Americanii, prin acest anunț, ridică tema la început de an electoral iar mesajul se va șterge în timp.

Totodată americanii l-au declarat „non grata” pe Plahotniuc nu în timpul guvernului Sandu ci în timpul guvernului Chicu. A cui e PR-ul?

Cel mai funny în toată istoria și isteria de ieri e statutul prințului de Pârjolteni. Chipurile asta e semn pentru Dodon. Iată nu am înțeles ce are Dodon cu SUA, sau are și el apartamente în Miami cumva?

Dar nu-i pe asta. Oameni să fim.

Hai noroc și o zi bună!

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?