fbpx

Maia Sandu și reîncarnarea acelui „13 februarie 2013”

Dacă cineva a uitat sau este mai tinerel le amintesc că anume pe 13 februarie 2013, la ora 13, Filat a rupt alianța cu PD.

Ieri, în principiu, este foarte posibil, că s-a întâmplat fix același lucru. În Ședința de Guvern, tot de la ora 13, Maia Sandu și gov-ul condus de ea și-a asumat legea procuraturii unde anume Primul ministru este cel responsabil de nominalizarea Procurorului General.

Există multe momente în care cele două momente din istoria recentă a politicii moldovenești se aseamănă. Anume de asta, nu este deloc neglijabilă fotografia de bază a acestei însemnări:

În imagine este consilierul actual al ministrului de externe, fostul ministru al apărării, Viorel Cibotaru. El, în rând cu Țăranu și alții i-au recomandat lui Filat acea mișcare. Posibil o consiliază și acum pe Maia Sandu.

Tot el este un apropiat a lui Valeriu Pleșca. De asta toate ședințele institului său le face acolo. Otkat-ul e sfânt la moldoveni. La fel ca și secretarele și nataștele. Și mai sunt o serie dar dă-l în … sănătos să fie că de sădit vrajdă între oameni el poate.

Fix așa cum acum sădește vrajdă și bețe în roate Maia.

Ea crede că acum, după ce guvernul a eșuat pe plan socio-economic (Brânzan ministru eșuat, Nemerenco a fail-uit de multe ori și nici măcar la institutul oncologic nu a ajuns, Mincu aiurește vizavi de producătorii de vin etc), ea va pleca de acolo dând vina pe socialiști care nu vor reforma justiției.

Ea crede că va avea un an să se pregătească de alegerile prezidențiale.

Ea nu înțelege că va ajunge ca și Filat. Uitată de lume.

Andrei Năstase și-a înădușit cariera politică pierzând Chișinăul. La rând e Maia Sandu.

Iar cu curvarii din societatea civilă se va clarifica timpul. Sau impotența.

Hai noroc și numai bine!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?