fbpx

Cuib de alcoolici chiar la poarta unui liceu din Chișinău // Toți se fac că plouă și protejează „bufetul” :(

Pentru început un mic video:

Acest bar-bufet despre care zice autoarea se află peste drum de Liceul „Mihail Sadoveanu” din sectorul Râșcani al Chișinăului. Este un cuib de alcoolici care ține de „Întreprinderea pentru Selecție și Reproducție în Zootehnie Micăuți SA” și se află chiar vizavi de locul unde toată ziua învață copiii. În acest bufet se comercializează, încălcând legislația în vigoare cu privire la distanța de la școli, țigări și băuturi alcoolice și, totodată, dis de dimineață, în fața acestuia se adună grupuri de alcoolici care nu doar deranjează liniștea publică dar și au obiceiul de a cere bani de la copii și a-i deranja într-un mod deloc plăcut.

Vecinii și administrația liceului au chemat poliția de nenumărate ori. Tot ei au scris plângeri dar fără niciun rezultat. Ba invers, profesorii care le-au semnat erau după asta intimidați și hărțuiți de persoane necunoscute. Părinții copiilor care învață la liceul „Mihail Sadoveanu” au scris o plângere către Pretura Râșcani și la moment adună semnături, dar ei se tem că din nou nu vor fi auziți și nu au idee la cine să mai apeleze ca să închidă acest bufet care începe lucrul exact în timpul când copiii ajung la școală.

Oare chiar așa bun „acoperiș” au cei de la acest cuib de alcoolici de se teme chiar și pretorul să întreprindă ceva?

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?