fbpx

Soția – ministră, soțul – la Corpul de Control al Prim-ministrului! Conflict de interese în Guvernul Maiei Sandu.

Nu-s sigur că știți dar Prim-ministrului Republicii Moldova are un corp de control. Asta e un fel de controlori de tichete în troleibuz, ei verifică dacă ministerele și restul instituțiilor ale Guvernului lucrează normal, inclusiv și mai ales, ministerele.

Există o ministră a finanțelor – Natalia Gavrilița, ex-Catrinescu.
Există soțul ei – Vladimir Gavrilița, exMent și important activist în cei 2 ani cât a fost în UK al #pas-ului.

Există și cumnatul ministrei, dar despre el deja s-a scris pe blog așa că-i dăm pace acum.

Așadar, soțul ministrei, este din data de 5 septembrie, membru al Corpului de Control al Prim-ministrului, organul care are misiunea de a verifica ceea ce face soția lui Gavrilița 🙂 Eu despre asta am povestit zilele ăstea în live dar acum vă arăt și screen-ul cu numirea acestuia în funcție:

Oamenii mai informați zic că șeful actual al Corpului de Control, un oarecare liberast Talmazan, coleg de facultate cu „juristul” Litvinenco, va fi măturat și în locul lui va fi pus soțul ministrei finanțelor.

S-a pus „batista pe țambal” pe toate CV-urile trimise de oamenii din diasporă, la care chipurile ține #pas-ul, și se angajează exclusiv oameni care sunt apropiați – soți, cumătri etc.

Este în plină desfășurare campania – „Adoptă o rudă la Guvern!”

Hai noroc, Moldova!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?