fbpx

Despre cum s-au bătut 2 amante de-a lui Filat

Văd că azi toți bocesc că va dispărea Zimbru. De parcă în Moldova există fotbal. Comparam fotbalul moldovenesc cu amantele „jurnaliste” și amintit un caz.

Când încă domnea Filat și în Guvern se temeau toți de el și de opiniile lui el era adorat de angajatele instituțiilor media. Și nu prea conta de la ce instituție media sunt ele.

O dată s-a întâmplat un caz de care au râs tare mult timp angajații Guvernului și nu doar ei or acolo și pereții au urechi iar Moldova este o țară mică.

Se întâmplase că într-o vizită privată, pe înserate, la Filat a venit o angajată a unei televiziuni. A stat cât a stat ea la exPremier doar că la ieșire o aștepta o colegă de-a ei care a tras-o un pic de păr și a pus-o la perete. I-a explicat în două cuvinte că mai mult nu are ce căuta în vizite personale la Filat.

Sărmanul corghencea, a avut mult de suferit de pe urma acestei încăierări care a dus la scântei în echipa postului PoRnOTV.

Hai noroc și aveți grijă de sănătatea voastră și nu săriți cu sapa la avioane, mai ales dacă sapa voastră e din latex.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?