fbpx

Dondiuc – Hitler al obstetricii moldovenești

Titlul nu îmi aparține. Este o replică în privat a unui ginecolog după statusul despre Dondiuc și Moldovanu.

Pe Moldovanu deja îl cunoașteți. Pe Dondiuc mai puțin probabil. Este directorul Spitalului Nr1. El este în imagine:

Acum pe rând.

1. Dondiuc este instalat ilegal la Spitalul Nr1. El a fost ales de Consiliul de Administrare al Spitalului care a fost ales ilegal în cadrul Consiliului Municipal. Plus la asta candidatura lui Dondiuc nu a trecut aprobarea la Ministerul Sănătății. Cei de la Departamentul Juridic al Primăriei ar trebui să se sesizeze pe marginea acestui caz.

2. Dondiuc a dat afară un grup de medici foarte buni în frunte cu șeful de secție Grumeza. Minim 5 la număr. În locul lor au venit boșorogi de peste 70 de ani. Secțiile au fost comasate cu avize pozitive inclusiv de la Suveică. Dar acolo e un caz care merită a fi descris aparte cum au ajuns secțiile comasate. Voi reveni.

3. Dondiuc a dat afară o doamnă însărcinată în săptămâna a 17-a. Și nu simplu, dar a trimis înștiințarea acasă la părinți și nu la domiciliul din Chișinău. Asta ca să vă dați seama ce ipocrit este Moldovanu când spunea azi că îi pleacă medicii peste hotare.

4. Dondiuc percepe taxe de la 300 la 600 de euro lunar de la ginecologi ca ăia să primească nașteri noaptea sau pe urgențe. Spitalul Nr1 are cea mai mare maternitate din țară. Circa 8500 de moldoveni apar acolo anual. Sunt 60-70 de ginecologi acolo. Vă dați seama ce luptă e și câte rublișoare face ăsta. Și clar că se împarte cu șeful.

5. Soția tânără și nouă a lui Dondiuc deja a reușit să se îngloade în scandalul cu celule stem. La asta tot vom reveni dacă nu-l vor pleca pe ”parazit”ul sistemului. O mică abatere lirică – în prima căsătorie naș i-a fost Serafim Urecheanu.

6. Secția nouă, de la etajul 3 al blocului vechi, deschisă cu mare fast de Moldovanu lucrează doar câteva zile pe an. Este păstrată pentru un cabinet privat.

Ăstea sunt doar câteva istorii triste despre Dondiuc, liberastul instalat de Mihai Moldovanu la Spitalul Municipal Nr1.

Dacă va trebui, repet, voi mai reveni cu detalii. Nu mi-i greu și medicii sunt dispuși să vorbească dacă se dorește a fi auziți.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


2 Comments

So, what do you think ?