fbpx

Mihai Beregoi, numit secretar de stat la MAI prin fraudarea concursului!

UPDATE/ERATĂ: Interviul a avut loc prin Skype.

Am eu o ”dragoste” aparte față de reprezentanții așa-numitei ”societăți civile” care, după ce scurg banii din donatori se cară la ”lucru” la stat.

Azi vă voi povesti cazul lui Mihai Beregoi (Curriculum Vitae), ajuns ieri, prin înțelăciune și porcărie, secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne a Republicii Moldova, responsabil de domeniul cooperării internaționale, politicilor de personal și învățământ.

Mihai Beregoi (cel cu mâna în buzunar) îl admiră pe dl Jizdan în cadrul unei deplasări în Lituania.

Până prin 2015 omul s-a ocupat de proiecțele și proiectuțe. Inclusiv, atenție, transparența justiției 🙂

După asta a fost consilierul prim-ministrului fute-vânt (asta, dacă ați uitat, este Streleț).

După asta, împins de fostul ministru de interne Balan, a ajuns secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne.

Deja ce minune s-a întâmplat în viața lui ieri, 7 noiembrie, știți.

Pentru a obține munca de secretar de stat, după concursul CV-urilor este și concursul interviurilor. Acest concurs, pentru funcția pe care o râvnea omul, a avut loc în ziua de joi, 2 noiembrie 2017. Interviurile au avut loc în sala de ședințe de la Guvern, etajul 6, partea dinspre strada Bănulescu-Bodoni.

Mihai Beregoi nu a fost prezent la proba de interviuri.

El era în Germania, la Garmisch-Partenkirchen, la sediul George C. Marshall European Center for Security Studies. Participa la o reuniune.

Să-mi mai povestiți despre ”societatea civilă” din Moldova. Mie îmi place de ea. Mai ales cum își dă arama pe față.

O zi bună să aveți și de cât mai puține minciuni să aveți parte …

Comentarii

comentarii


2 Comments

  • Dorian |

    Super-polivalent tovarasul: de la medic-rezident la specialist in abuz si trafic de droguri; de la ofiter de legatura in domeniul armelor mici și ușoare la expertiza UE pentru politici publice pentru RM; de la manager PNUD (normal trebuie sa fie un spets) in domeniu e-GOV la expert si team-lider in domeniul anticoruptiei, reformei MAI, inclusiv a politiei și protectiei datelor cu caracter personal; si mai mult (ceva si mai nou) expert de referintă in cadrul proiectului “Sporirea eficientei, responsabilitatii și transparentei instantelor de judecata din Moldova” la consilier GIZ politici si Secretar de Stat. Hmmm! Sa intelegem ca medicina in RM are o orientare pluridisciplinara, care ofera oportunitati practic in toate domeniile posibile…

  • John |

    Nota: sunt si cumatri.
    Asta ca sa fie respectate toate obiceiurile moldovenesti.

So, what do you think ?