George Damian: ”se spunea despre Chirtoacă că ar fi fost homosexual” // foto

O oră în urmă, George Damian, un Angajat al unui site de presă din Chișinău scria următoarele:

Am primit un e-mail cu fotografii compromițătoare despre Dorin Chirtoacă. Ceva oribil: imagini din concedii! La mare, la munte etc. Dorin Chirtoacă cu niște personaje feminine care beau suc de portocale sau fac plajă. Cum vă spuneam – oribil! Adică oribil în sensul că sunt fotografii personale, furate cumva din telefoanele omului de-a lungul timpului, începând de prin 2012 – asta ca să vă dați seama de nivelul supravegherii. Apar mai multe feminine în fotografii, dar la o desfășurare cronologică nu se suprapun. Ce aflăm din aceste fotografii dezvăluitoare? Că un bărbat a avut mai multe iubite cu care a fost în concedii. Ce mă amuză? Că în campaniile anterioare se spunea despre Chirtoacă că ar fi fost homosexual pentru că nu era căsătorit. În campania asta ziariștii primesc fotografii cu iubitele lui. Acum aștept să văd cine va publica imaginile acestea. Eugen Luchianiuc, hai că tu poți!

Eu nu primisem fotografiile. Pentru că nu le-am primit nici prima dată, nici a doua dată. Mi le-a retrimis un băiat de treabă din, posibil, unica sursă media sănătoasă din .md

Azi pe adresa multora din presă au venit fotografii cu prietenele lui Chirtoacă. Despre ele știau toți. Unele fotografii chiar toples.

Deoarece nu-l pot dezamăgi pe angajatul site-ului public o fotografie din set:

O seară bună să aveți!

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?