fbpx

De la Nistor Grozavu până la Dorin Chirtoacă nu e decât o percheziție? Sau … poate … Mihai Ghimpu? :-)

La Centrul Național Anticorupție s-a stricat ceasul, și calendarul. Oamenii au încurcat ziua de marți (care pentru moldoveni în această zi e un fel de luni) cu vinerea.

Au loc percheziții la Nistor Grozavu în birou, acasă, în mașini probabil.

Nistor Grozavu era administratorul de facto al Primăriei. El știa tot ce mișcă. El semna cele mai mari porcării și retrocedări.

Chirtoacă întotdeauna îl apăra, și îl apără. Cât face declarația primatului general de azi în care zice că perchezițiile CNA ar putea descuraja angajații care lichidează consecințele ninsorii 🙂

Este evident că nu Grozavu este capul tuturor relelor. Este evident că el apăra interesele cuiva. Este evident că în spatele lui stă cineva.

Întrebarea este: Cine stă în spatele lui? Dorin sau, totuși, Mihai.

Răspunsul nu se va lăsa așteptat. La sigur. Nu-ș de ce am impresia că Dorin e o simplă garnitură (”прокладка„) între proprietarul PLM și banii chișinăuienilor iar Nistor era principala țeavă de scurgere.

Oare dacă astupi sau elimini țeava, în cât timp va mirosi urât în PLM?

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?