fbpx

A ucis un om pe drum și a fugit de la locul faptei sau cum ”presei” nu-i pasă de nimic

Azi de dimineață, în opinia mea, a murit și ultima insulă de presa liberă din Moldova. Dar asta e opinia mea.

Acum o oră Inspectoratul Național de Patrulare a pus pe facebook o serie de fotografii cu descrierea unui caz de omor pe drum al unui biciclist.

Iată descrierea cazului:

”În seara zilei de 10 octombrie, în jurul orei 19:00, pe traseul Chișinău-Bălți, un bărbat de 53 de ani, locuitor al satului Pănășești, raionul Strășeni, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe marginea carosabilului, a fost tamponat mortal de un automobil.
După comiterea accidentului rutier, șoferul vinovat s-a eschivat de la faţa locului. Cazul respectiv a fost observat de către un trecător, care a și alertat poliția despre cele întâmplate.
Imediat, toate echipajele de patrulare au fost înștiințate despre producerea accidentului. La scurt timp, un automobil de culoare albă a fost observat de către un echipaj de patrulare, care avea evidente defecţiuni la sistemul de iluminare. La încercările angajaţilor INP de a stopa automobilul de model „Dacia Logan”, conducătorul s-a eschivat de a opri, accelerând brusc, deplasându-se în direcţia municipiului Bălţi.
Deoarece șoferul vinovat nu staționa la indicația ofițerilor de patrulare, oamenii legii au aplicat arma din dotare. Astfel, ofițerii de patrulare au stopat automobilul suspect, în apropierea localității satului Pârliţa, raionul Făleşti.”

Pavel s-a întrebat în comentarii de ce logo-ul de pe automobil a fost blurat. Întrebarea asta cei din presă nu și-au pus-o când au preluat știrea. Pentru că demult le-a pierit interesul pentru informare și a rămas cel pentru bani și sex.

bularga

Răspunsul ”blurului” este simplu:

Logo-ul aparține Agenției pentru Protecția Consumatorului.
La volan era șeful Direcției protecție a consumatorilor Nord – Igor Bularga. Membru al Partidului Democrat din Moldova.

Aveți grijă cum conduceți și, mai ales, feriți-vă de diferiți mânzați sau musteți.

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?