fbpx

5 întrebări către ”vânzătorii” Unimedia

După însemnarea de data trecută în care am expus cifra de circa 18 mii de euro cu care a fost cumpărată oficial Unimedia cei care cândva o dețineau s-au aprins.

Dacă tot s-au aprins așa de tare sper să răspundă la câteva întrebări. Sper.

1. Ați negociat cu ”omul de media” Jardan sau totuși cu ”omul politic” Filat?

2. Dacă tot ziceți într-un interviu că ați negociat cu Jardan asta o fi însemnând că el făcea milioane la televiziunile lui Plahotniuc?

”Proofscreen” la primele două întrebări (citat dintr-un fondator Unimedia):

3. Dacă tot sunteți așa de deschiși, și ați băgat pe facebook contractul de cesiune, pentru a face lumină de ce nu publicați și contractul de bază (fără neapărat a indica sumele)? Cel mai interesant că totuși ați făcut cesiune de mărci ceea ce nu ați făcut cu Țîra prima dată 🙂

4. După ce ați ieșit din Unimedia ați declarat că nu mai faceți site de știri și că Agora va fi site economic. Sunteți cumva balaboli sau futevânt?

5. Vă va ajunge curaj să recunoașteți că suma publicată data trecută este suma reală și nu este inventată? Și aici aduc screen-ul discuției publice cu Vasile Galușca de pe Twitter:

Cândva demult a avut loc o discuție. Într-o cameră de pe o stradă centrală din Chișinău. Doi tineri îi povesteau unui alt tânăr despre proiectul lor de transmisiuni live. Cel de-al treilea le promitea ajutor. Și i-a ajutat prin a lansa live-uri 🙂 Un fel de ”kidos”.

Și, în loc de concluzie:

În contextul recentelor dezvăluiri solicit Centrului Național Anticorupție inițierea investigațiilor privind verificarea surselor financiare de activitate a următoarelor portaluiri de știri, inclusiv publicații periodice:

Unimedia
– Ziarul Național
– Vocea Basarabiei
Ziarul de Gardă

Totodată rog respectuos publicarea rezultatelor investigațiilor demarate reieșind din suspiciunile care planează asupra acestor media în contextul ultimelor dosare de spălare de bani în proporții deosebit de mari.

Vă mulțumesc pentru atenție.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?