fbpx

Contractul de vânzare-cumpărare a Unimedia

Ieri cei de la Agora au publicat documente ”secrete” în care o bună parte din conținut era blurată. Asta mi-a amintit faza când cineva care acum e la acel site ziceau că ei verifică minuțios documentele înainte de publicare. M-am amuzat pe seama asta vreo câteva clipe și mi-am amintit că în evernote sunt stocate datele de vânzare a unimedia care așteptau momentul potrivit spre publicare.

Țineți minte când eu vă spuneam că Unimedia nu a fost vândută cu 925 mii EUR? Ap să știți că nu am prea avut dreptate. Unimedia s-a vândut în USD. Dar cam atâția cât am scris atunci. Asta deși acea cifră era luată din pod.

Țineți minte când Agora spunea că va fi un site doar economic dar rapid s-a transformat în generalist?

Țineți minte când Ion Rusu a recunoscut că era persoana care era responsabilă de Unimedia, Vocea Basarabiei, Ziarul Național etc …?

Aș putea continua să scot ochii dar nu acesta-i scopul.

Deci, ce știe redacția blogului nostru:

1. Pe 29 decembrie 2014, dna Lucia Jardan transferă pe conturile Miraza SRL, unicul fondator al căruia este Cristian Jardan, suma de 1.500.000 lei (asta în timp ce a declarat la FISC pentru 2014 suma de 148 mii lei).

2. Pe 30 decembrie Miraza SRL transferă lui Dumitru Ciorici (proprietar Interact, pe atunci proprietar Unimedia) suma de 348 533 lei.

3. Pe data de 30 decembrie Miraza devine proprietar Unimedia.

Cam așa ar fi arătat partea oficială a contractului:

Cam așa arată partea neoficială a aceluiași contract:

///

Oficial Unimedia a costat doar puțin peste 18 mii de EUR 🙂

Neoficial eu v-am spus ce și cum.

E alegerea ta de unde te informezi. E alegerea ta. Încă.

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?