fbpx

Dlor Țopa, am impresia că aveți un mail necitit #jurnaltv

După transpunerea pe blog a unui mesaj cu privire la JurnalTV au pornit învinuiri și turnări de zoi. Cam neașteptat. Dar nu-i pe asta și nu-i prima dată.

Zilele ăstea cineva mi-a transmis un mesaj care, am impresia, se vrea să ajungă la proprietarii JurnalTV ”frații” Țopa.

Îl reproduc în totalitate și fără a corecta nici măcar o virgulă:

”La tema: sunt un angajat de la Jurnal TV, pot sa confirm ca acel mesaj a fost adevarat si ca l-au primit toti angajatii, chiar si ~20 sanctiuni au fost aplicate, nu-i pe asta, trecem la tema importanta.

Daca iti este interesant si intr-adevar ai ceva influenta, poti sa sapi sub partenerii care lucreaza cu Jurnal TV si nu doar sub Diana Leahu dar si sub Sefa de la Reforma, ele ambele sunt prietene bune.

Respectiv, cauta informatie legaturi intre Jurnal TV si parteneri, de exemplu. Apartamentele de lux Astercon care deja de 2 ani au publicitate la Jurnal, si ghici cine are acolo apartament 🙂 sau Top Spa din Moldova Aqua Terra 😉 ghici cine acolo se odihneste ici colo? 🙂

Mesajul tau cu Jurnal a facut-o pe Diana Leahu, adica Gitu, patata pe fatsa in ziua aceea, asa ca tot jurnalul a citit 🙂 esti bravo, acum toti cand se uit la fatsa ei vad un mare hemoroid 😀

Asa ca daca vad ceva miscari pe aceasta tema din partea ta, am sa te mai suplinesc cu ceva picant. Asta e mai mult nu risc, vedem cum merge roata, poate totusi ajunge la fratii Topi ca cineva ii mulge.”

Dlor Țopa, eu nu am treabă să vă număr banii, dar am impresia că cineva vi-i cam … fură.

O zi bună la toată lumea de bună credință.

P.S. Pentru cei ce trollesc – căutați ”publika” pe blog și vedeți cât de feștelit e postul 🙂

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?