fbpx

Să mai repet? Nu, făleșteanul nu are nicio legătură cu Plahotniuc :-) Numai nu el …

Eu am mai scris. Dar probabil se mai poate de repetat. Nu strică uneori.

1. Primul offline cu bloggerii a fost organizat de un blogger care acum este consilier raional din partea Partidului Democrat.
2. Primul offline s-a întrerupt brusc după ce în local a venit mâna dreaptă a lui Plahotniuc și a trimis bloggerii acasă pentru că făleșteanul treabuia să plece la Moscova.
3. Atunci când aiurește mult despre nănașsu pleacă la Moscova. Și revine doar cu permisiunea acestuia.
4. Cât face întemnițarea acestuia pe 36 de ore de către fostul ajutor al lui Lupu. Țineți minte cum i-a umflat rating-ul întemnițarea? 🙂
5. El a recunoscut la o emisiune că avea discuții cu Plahotniuc în timpul campaniei electorale și că avea oameni de-ai lui pe listă.

La noi în ultimul timp devine o tradiție: Oamenii își cresc ”opozanți” virtuali și pe urmă își nimicesc adversarii. A fost Mocanu creat de către Filat care lupta cu Plahotniuc. Azi este făleșteanul creat de Plahotniuc ca să lupte cu Filat iar acum Dodon. Simt că lista va continua.

Colaj foto realizat de cei de la jurnal.md

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?