fbpx

Judecătoarea ”eroină” Răducanu își protejează nepotul ”revoluționar” Machedon?

Bună ziua Moldova.

Cum la sîngură, tăt normal? Ai văd că eroi noi. De exemplu săptămâna trecută, pe fundalul crizei de la CSJ ai făcut-o eroină pe Tatiana Răducanu. Iată un titlu cu ea: ”Tatiana Răducanu, despre desemnarea lui Poalelungi la şefia CSJ: Toţi vorbesc despre reformarea justiţiei, dar peştele de la cap se strică.” Asta o spune o doamnă care are legături de rudenie cu Alexandru Machedon, cel care vrea ”revoluție” și ”gardă populară” și pentru care România nicidecum nu este un exemplu cum trebuie să evolueze lucrurile în Moldova. Normal să nu vrei justiție independentă în timp ce mătușa se află undeva în partea de sus a piramidei justiției.

În ziua când a avut loc desemnarea candidatului Poalelungi la șefia CSJ ea a reușit să ajungă la JurnalTV și apoi, peste 2 zile, la TV7. Femeia a devenit brusc întrebată și căutată. Am înțeles că e supărată că nu a fost aleasă vice. Dar să le luăm pe rând.

Răducanu este mătușa lui Machedon.

Vă invit pe site-ul zdg.md. Acolo este un articol intitulat: [DOC] Casa de lux a unei judecătoare de la CSM. Vom mai reveni la titlul articolul dar acum cel mai interesant este un pasaj din acest articol:

”La rubrica veni­turi obţi­nute din dona­ţii şi moş­te­niri, aceasta a menţio­nat că „în iulie 2013, veri­şo­rul, pro­pri­e­tar la Star Net, a făcut o dona­ţie de 10 mii de euro, depo­zi­tată pe car­dul ban­car al fiu­lui pen­tru stu­dii în Franţa”.”

Frumos, nu? Aștept ceva informație de la MAIB cu privire la împrumuturile de circa 5 mln de euro pe care le are compania Starnet la ei pentru a încerca să fac anumite legături între dorința de a scăpa de dosare economice și de cele legate de piraterie, mai ales în domeniul TV, ale proprietarului companiei de telecomunicații. Dar asta abia după ce voi avea și dovada fizică nu doar cea informațională. Tot atunci voi încerca să demonstrez că anume după discuția dintre dna judecător și dl proprietar s-a decis organizarea protestelor de la CSM.

Faptul că dl Năstase servește cafeala la Machedon în cabinet seară de seară este cunoscută pentru toți cei ce lucrează în companie. Oare are dl Năstase card de acces în Starnet sau mereu așteaptă să-i deschidă portița domnișoara de la recepție?

Răducanu este protejata ministrului Cebotari.

În primul rând ei sunt vecini în cartierul select din sectorul Râșcani. Acolo este și dna Greceanîi prin zonă. Și au și barieră la intrare. Să nu vină cumva plebea să-i vadă ce fac.

Pe lângă asta dna Răducanu are 7 dosare la CEDO. Dar nu a ajuns pe lista lui Cebotari. De ce oare?

Pentru că … Dumnezeu e mare și le vede pe toate. El îi aranjează pe toți. Mai devreme sau mai târziu.

Toate detaliile însemnării le puteți verifica ușor în net. El e accesibil, încă.

Și încă ceva, ca să nu apară discuții, eu voi lăsa asta aici, lasă să fie:

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?