fbpx

to .eu or not to .eu: that is the question

Cât nu am vrea și cât nu ne-am împotrivi dar alegerile de mâine vor arăta gradul de europenizare al Republicii Moldova. Și aici nu e neapărat vorba despre scorul electoral cât mai mult despre ceea ce se va întâmpla în țară după alegeri.

Mulți zic că alegerile sunt între Uniunea Europeană și Uniunea Vamală. Aiureală. Uniunea Vamală nici nu există, este o simplă fantezie erotică a lui putin care, cel mai probabil, i-a apărut la văzul amantei fără machiaj. A văzut-o, a vomitat și i-a apărut ideea – uniunea vomală. Dar să lăsăm lirica.

Ultimele zile pe facebook e o adevărată isterie. Parcă s-a rupt cerul. Toți brusc au devenit experți politici și clarvăzători. L-au scos pe făleștean din cursă. Mare tragedie. Să fi văzut ce porcării avea el să facă în Parlament, iată atunci tragedie. Mai ales cum avea să umble fetele vândute pe acolo fiind deputate.

Făleșteanul pentru campania din Moldova a fost un fel de Iohannis. Doar că în România Iohannis a fost dovada faptului că după 25 de ani românii și-au dat seama că trebuie să se trezească și să meargă înainte iar în Republica Moldova oamenii și-au dat seama că vor înapoi, în anii 90 când la putere era racket-ul și mafia. Vor să se întoarcă în timpurile padrujelelor pe băămvăuri.

Să vedem ce urmează. Interesant va fi. Sper să nu fie și trist. Și acum o dedicație muzicală.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?