fbpx

De ce Ioniță îmi amintește de copilul căruia i-au luat jucărica dragă?

Astăzi pe înserat, cu puțin timp înainte ca președintele să iasă la televizor și să ne anunțe că după alegeri se așteaptă proteste masive, la rampă a ieșit actualul deputat din partea PLDM – Veaceslav Ioniță.

El a ieșit să ne amintească că la el e tot ok, că el investighează istoria cu fraudele de milioane de la BEM. Tot frumos pregătit. El povestea iar un angajat al unei instituții de presă foarte apropiată unui partid dădea întrebări. Asta probabil pentru ca deputatul să nu uite ce mai are de povestit. Și cel mai interesant că a zis că revine.

Interesante istorii pentru a îngropa un partid de la guvernare și tot Guvernul. Mai ales că zilele ăstea a zis că va mai ieși.

Eu am impresia că la cineva s-o terminat rubla și el a zis că poate să facă acum tare multă dacă iese în conferință de presă. Și pun pariu că nu va face o altă conferință zilele ăstea. În rusă asta se numește ”набить себе цену”.

Zilele ăstea în Tallinn a nins. Doamna care se ocupă de tot ceea ce înseamnă curățenie în ogradă în loc să ducă omătul l-a strâns într-o movilă în centrul ogrăzii pentru ca copiii să se poată bucura de zăpadă iar părinții să poată merge liniștit pe pavaj. Copiii se jucau. Doi dintre ei se băteau pentru o jucărie. După ce unul din ei a luat-o celălalt a început să zică că jucăria nu îi place, că e rea, că e stricată și în general că cel ce i-a luat jucăria nu îi este prieten.

Sursă foto: http://littlestepsblogdotcom.wordpress.com/

Cam așa e și cu Ioniță.

#făUnBineȚării, ieși la vot.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?