fbpx

Și totuși Tarasiuc l-a ”kidanit” pe … Marian Lupu :-)

Ieri shok.md au dat știrea galbenă a zilei. Interpreta de muzică ușoară (nu încurcați cuvintele când citiți, vă rog) Irina Tarasiuc a depus jurământul în calitatea de cetățean al României și a cântat ”Deșteptă-te române” în cadrul consulatului de la Bălți.

Prima ce mi-a venit în cap e să-l felicit pe Igor Dodon, cel care a crescut-o și a promovat-o în toți acești ani cu această victorie și soluție găsite de bălțeanca inventivă. Pentru a nu fi naivi, argații blogului nostru l-au contactat pe liderul socialist care a declarat următoarele: ”De circa un an nu am colaborat cu Irina Tarasiuc. Punct.”

Coproprietarul blogului, distinsul domn Gicu Sorici, fiind, încă, ”friend” cu ea pe facebook tot o tachina până a obținut următoarea explicație cu privire la cetățenie:

Argații blogului nu se linișteau și au decis să sape mai adânc. Să înțeleagă pe cine a ”kidanit” bălțeanca. Din surse democrate de încredere s-a aflat că de circa un an doamna de la Bălți este ”zviozda” la concertele Partidului Democrat din Republica Moldova. Mai ales în cocertele din nordul țării.

Da oare Lupu știe că cetățenii români cântă pentru el?

sursă foto: infoprut.ro

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?