fbpx

Exclusiv: Irina Tarasiuc și-a cerut scuze de la poporul român! (scris de Gicu)

Acum câteva minute, interpreta Irina Tarasiuc, a scris pe pagina ei de facebook că aduce scuzele de rigoare statului român, tuturor vorbitorilor de limbă română și a promis că în fiecare seară înainte de culcare să intoneze imnul „Deșteaptă-te, române!” A mai zis că se leapădă de partidul democrat și de satană.

Bineînțeles că e vorba de glumă, tânăra interpreta care și-a redobândit ieri cetățenia română nu are parte de atât discernământ pentru a face asemenea declarații.

Vreau să cred că autoritățile române se vor autosesiza în privința declarației de ieri a „interpretei”, pentru cei ce nu cunosc situația, am să vă ofer o parte din discuția care am avut-o ieri cu ea.

Acesta este răspunsul proaspetei „românce” la întrebarea mea la ce bun a avut nevoie de cetățenie, dacă se consideră „moldovancă”:

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


3 Comments

So, what do you think ?