fbpx

Redescoperă Moldova. #alegendalive

Anul acesta nu au prea fost evenimente cu implicarea bloggerilor. Probabil a fost prea cald.

În toamnă, atunci când moldovenii strâng cea mai multă roadă bloggerii vor avea de lucru. Timp de o săptămână, din 22 în 28 septembrie 2014, bloggerii vor merge în ”Redescoperă Moldova. #alegendalive”.

E un fel de Drumul Vinului dar un pic altfel. Cu mici modificări și retușări pentru a nu repeta experiența anului trecut când aveam timp foarte limitat pentru vinării.

În fiecare zi bloggerii de dimineață vor porni din Chișinău spre o vinărie și seara se vor întoarce înapoi. Inițial planificasem cu Diana Lazăr, cea mai aprigă susținătoare a proiectului din partea USAID CEED II, să mergem la cinci vinării. Posibil vor fi șapte totuși. La fel cum vor fi 7 bloggeri. Primii doi aleși sunt Nicolae Apostu (”căpitan de șep”) și Dumitru Brânzan (”căpitan de obiectiv”). Nicu va fi principalul coordonator din partea bloggerilor (anul ăsta eu nu merg, la fel ca și toți colegii de anul trecut). Dumitru e unicul blogger-fotograf înscris până acum. Fără un fotograf bun nu avem ce căuta în șep, oops, în vinării.

Nu se știe care va fi traseul. Bloggerii vor merge acolo unde vor fi invitați. Nu ne băgăm pe gât nicicui, mai ales companiilor de stat și celor care au ce ascunde gen celor din ZEL-uri care nu fac nimic bun țării.

Dacă am omis ceva voi reveni sigur pe parcurs. În acest week-end vom selecta, împreună cu Nicu și Dima încă 5 bloggeri. Dacă vreți să mergeți comentați. Lista se face până sâmbătă la 12.00. După asta o anunțăm public și vedem cum alegem. Eu unul încă nu am idee care vor fi criteriile.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?