fbpx

Vreau offline cu Leancă. La Cimișlia. Sau Ialoveni.

Nu am idee dacă această însemnare pe blog, scrisă după o doză de Bere Timișoreana adusă de la Iași poate fi tratată drept cerere de offline cu Prim-ministrul Republicii Moldova, dar totuși …

Stimate, Iurie Leancă, eu cred că Dvs sunteți un pic altfel în viața de zi cu zi, nu neapărat mai puțin moldovean, dar sigur mai puțin oficial.

Probabil știți cine sunt bloggerii. Niște oameni care au un job de bază dar cărora le place să afle adevărul direct de la sursă, oameni care vor să cunoască adevărul așa cum este el, oameni care sunt limbuți și cărora le fierbe nasul peste tot. Da, în ultimul timp unii, care se vor numiți bloggeri, sunt folosiți drept mitraliere de unele partide politice, dar ei sunt o clasă aparte. O clasă aparte care trebuie tratată ca atare, la fel ca și canalelele media scopul cărora este doar să ponegrească o anumită idee, o anumită persoană sau un anumit partid.

Eu chiar aș vrea să vă cunosc altfel, fără cravată, și nu neapărat la Guvern. Aș vrea să văd cum sunteți acasă, dar și mai bine să vă cunosc la Cimișlia, acolo unde ați copilărit.

Eu știu că aș putea scrie o scrisoare oficială și care sigur ar fi ajuns la Dvs, dar, prin intermediul blogului este mult mai simplu.

Eu vă promit că în cadrul unei întâlniri informale cu Dvs vor fi maxim 12 bloggeri, dar bloggeri și nu ”mitraliere”.

Ce ziceți, acceptați?

Fotografia cu părinții Premierului este făcută de către Valentina Ursu, cea mai bună jurnalistă din Republica Moldova la moment.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?