fbpx

Senatorii americani în Moldova sau ”779 merji înainte chiar amuia, merji înainte am spus!!!”

Acest video a fost transmis la redacția blogului de către un cititor fidel. Pentru asta îi mulțumim și îi promitem că îl vom servi cu bere bună.

Iată un screen din video:

”Enjoy” cum s-ar zice la noi, la americani!

MERJI ÎNAINTE AM ZÎS!!!!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

  • Alicia |

    Parerea mea:

    1. Marsutnicu nu prea tare s-a stresat de vreme ce in liniste si voie buna isi continua activitatea, or cetatenii acestei minunate tari care se aflau in vehicol.

    2. Dragi oameni, peste tot e asa, peste tot se inchid drumuri si e oprita circulatia. Chiar nu inteleg de ce mai pierdeti emotii. Zau. Resemnarea e cea mai buna salvare de nervi in aceasta situatie. Cei care vor incerca sa ma convinga ca nu am dreptate – vreau sa vad ce o sa intreprindeti. Fapte , nu vorbe.

    3. Din cate stiu programul unor astfel de vizite sunt organizate pana la minute, deci voi prupuneti ei sa circule ca cetateanul de rand? sa stea in ambuteiaje? ARE YOU SERIOUS? #nonsens

    4. Politistul daca nu il grabea pe nenica cu martshrutca o patea el, si o patea bine. Acum intrebare de logica, cine din voi, daca s-ar fi aflat in situatia lui ar fi facut altfel?

    5. Politistul a vorbit exact cum intelege marshrutnicu, e zen intre ei.

So, what do you think ?