fbpx

Congresul PLDM // trolling

Zilele acestea puneam pe facebook o invitație la congresul Partidului Liberal Democrat din Moldova.

Nu am fost invitat din start. ”Hu ai ăm” ca să fiu invitat. Am rugat să mi se dea o invitație. Nu că nu aș fi putut să merg la congres în calitate de blogger. Doar că vroiam să am invite. Așa un ”vzdâki” 🙂

#pozitiv

La intrare am lăsat haine. Era cald în sală. După asta au scanat o anexă la invitație. De care, sincer, până la acel moment nici nu aveam idee 🙂 Interesantă inovație. După asta mi-au propus să mă așez unde vreu.

Aha, eu precis că am venit ca să stau locului. Prima ce am ochit a fost un balcon la nivelul 2 🙂 Să nu mă vadă nimeni și eu să-i văd pe toți. Până la balcon am înțeles că sloganul congresului era ”Înainte, nu înapoi!”. Nu prea îl înțeleg nici până acum, dar îmi este clară semnificația lui. Oamenii probabil s-au gândit la asta mult mai mult timp decât eu.

Iată și oamenii care au făcut ca al șaselea congres al stejăreilor să se realizez: Vadim Pistrinciuc și Radu Popescu. În centru e secretarul partidului – Victor Roșca.

Congresul a fost organizat bine la nivel logistic. Cel puțin așa a părut.

#negativ

La început au fost discursuri lungi a unor oameni europeni. Discursuri pe care eu, fiind într-o bortă a sălii nu le-am auzit normal. Și am mers pe urmă în centru la fel nu se auzea bine.

Abundența numelui ”Filat” în toate discursurile a fost totuși mai mult tristă. Dacă s-ar face un calcul am impresia că numele ”Filat” în comparație cu ”PLDM” ar pierde cu o diferență de cel puțin două ori.

Presa nu a avut acces la net normal, deși s-a promis.

Tinerii care au ieșit în timpul discursului președintelui partidului au stat jos și nu au urcat pe tribună. Așa o impresie că se temeau.

Eu am stat doar până la finalul discursului Premierului, unul inspirat de altfel, deși și Filat a spus bine că .eu nu ne va face curat în jurul casei, dar din ceea ce am văzut pe loc, erau oameni veniți doar pentru acea semnătură în borderou. Au venit, au luat loc în ultimul rând și se jucau în ANgry Birds (tânărul era destul de avansat în joc dacă ceva).

Probabil ar mai fi de scris, probabil multe. Dar mă opresc aici. Eu vreau să cred că stejarul nu putrezește. Demult mă pornesc să scriu o însemnare desfășurată. O voi scrie. Mai mult pentru mine. Să înțeleg, la anul, când voi reveni la însemnări înainte de alegeri să înțeleg dacă sunt sau nu profan în ceea ce se numește politica în Republica Moldova.

O seară bună să aveți!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

So, what do you think ?