fbpx

Fetele blogosferei moldave

Probabil trebuia să scriu ”femeile” dar ”fetele” sună mai frumos.

Cele pe care le voi menționa nu sunt neapărat un top sau orice altceva. E o opinie subiectivă despre cele mai bune reprezentante din blogosfera moldavă.

Lilia Calancea. Bloggerul anului nu am idee care. Acum chiar îmi e lene să caut. Cea care a trecut din ipostaza Soacra Mică în ipostaza Lilia Calancea dar a revenit la Soacra. Are limba/claviatura lungă. Poate să te trimită și să te scoată. Dar frumos. În stilul ei. Belgian. E de-a noastră dar nușce a pierdut în Bruxelles. Ea spune că e căsătorită cu un grec. Are o fetiță care o trollește permanent. Tre de-i pus bere, oops, ciocolată fetei!

Vlada Ciobanu. Eu am mai scris că ea este bloggerul cu cea mai multă experiență de blogging. Chiar a participat nu știu la ce conferință prin Germania în calitate de blogger. Cu părere de rău scrie rar și începe să devină genul de moldovan plecat și cu nasul pe sus. Las că revine și o cufundăm noi în rutina zilnică a Moldovei. Dar dacă nu revine va fi și mai bine.

Nati Vozian. Fata cu cifrele. Cu ea dacă ai alte viziuni nu te pune. Te mănâncă și te taie. Mai ales pe domeniul ei economic. Ultima vreme a dat-o pe nostalgii și cugetări despre viață. Este o lenoasă în ale bloggingului. Călătorește mult dar îi este lene să își desfășoare impresiile pe blog. Nici fotografii nu prea pune. Lenea-i cucoană mare. Nu cred că va mai sta mult în Moldova.

Diana Guja. Mulți nu au idee cum arată dar îi citesc blogul. Este un blog de nișă. Doar că vrei nu vrei intri în acea nișă odată cu apariția copilului. Scrie altfel. Ultima vreme tot mai des și mai des. Ceea ce e bine. Pe altă parte am impresia că uneori deja scrie și pentru trafic ceea ce nu e prea bine. Important e că are viziuni foarte argumentate și nu se sfiește să recunoască că se materește uneori.

Ana Ciorici. Fata care din prietena/soția lui Pavel Ciorici s-a transformat în cel mai renumit blogger cu nume Ciorici. Nu cred că cineva mai ține minte de Pavel. Ea are opinie despre tot ce ține de frumos/urât. Și mereu opiniile ei sunt argumentate. Nu că aș fi mereu de acord cu ele dar … eu nu sunt specialist în fășn. O invidiez pentru faptul că ea are mult mai mulți heiteri decât am eu 🙁

Fotografiile au fost preluate de pe profilurile de Facebook ale fetelor.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


3 Comments

So, what do you think ?