fbpx

Generația NExT a Moldovei

Astăzi în Chișinău s-a lansat revista NExT, am aflat de pe un statut al unui friend despre asta. Iată unica informație găsită despre această revistă:

Revista ”NExT” oferă tinerilor din Republica Moldova, deosebita ocazie de a-și exersa cunoștințele teoretice și abilitățile căpătate pe parcursul anilor de studiu.
Facem parte dintr-o societate tot mai mai vastă în colorit tehnologic, informaţional, educațional, etnic, lingvistic şi cultural .
Iată de ce, revista națională „NExT”, vine să acorde tinerilor – studioși și inventivi, creativi și cu spirit de inițiativă – posibilitatea de dezvoltare, antrenare a competenţelor proprii și a acumulării de experiență.
Noi ne dorim mişcare! Vrem acţiune şi schimbare!

Eu râd, în hohote. Aceasta este generația tânără. Atunci când toți trec în online generația noastră tânără se aventurează în print. Și pune denumiri gen ”NExT”.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?