fbpx

Visul unei nopți de toamnă

Noaptea am visat politic. Parcă era la Palatul Republicii. Parcă eram într-o sală cu Dodon când trebuia să vină cei trei lideri ai Alianței. Parcă pregăteam pahare pentru ca să-i servească cu vin.

Ei au venit, s-au pus în fața lui. Lupu era cu capul aplecat în jos, Ghimpu privea în părți. Filat s-a adresat la el cu propunerea: ”Noi ne-am gândit să-l votăm pe Mircea Snegru președinte, ce spui?”. În acest moment eu trebuia să ies din salon să iau nu știu ce. M-a văzut cineva din SPPS și nu mi-a mai permis să intru. Un detalii important: cei trei lideri ai alianței (cu ”a” mic) erau îmbrăcați în haine naționale.

La final primul a ieșit Ghimpu, nu a vrut să vorbească cu presa. Dar în mână avea un pachet de pamperși ”Happy” (nu știu dacă există așa ceva) și o sticlă de divin. După a iești Filat, nu a vorbit nici el cu presa dar nici pachet și divin nu avea în mână. Le încărcau SPPS-ul în mașină. După asta m-am trezit.

Am ajuns… visez politic. Trist.

Imagine simbol cu trei crai de la răsărit

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

So, what do you think ?