fbpx

1000 de ani nu votez PL. Motiv? Ghimpu!

Astăzi am fost la conferinţa de presă organizată de Partidul Liberal. Tema conferinţei de presă: „Eşecul organizării sesiunii de bacalaureat 2009.”

La conferinţă pe lângă Mihai Ghimpu au participat Lilian Carp şi Doiniţa Chiorescu. Detalii se oferă în legătura de mai sus.

În cadrul conferinţei Lilian Carp, care, din spusele lui, de 10 ani este implicat în organizarea BAC-ului, a declarat că nici într-o ţară nu se transmit temele prin Internet. Eu, după ce jurnaliştii noştri au adresat câteva întrebări aiurea, i-am amintit lui Carp că atât în Rusia şi SUA întrebările se transmit prin Net.

Carp a spus că acolo este altă situaţie şi a început să îmi lămurească „teoria chibritului”. Eu i-am reproşat că se abate de la temă şi că ar trebui să recunoască că nu doar în .md se transmit prin Net întrebările. Carp a răspuns că acolo, în SUA, se transmit printr-o reţea internă. Eu i-am spus că şi la noi se transmit prin reţea internă.

În acest moment a intervenit Ghimpu şi a spus că va răspunde el la întrebare. A spus că acolo reţeua internă nu trece prin Guvern, Preşedenţie şi că cei de la conducere susţin copii săi. În acest moment am vrut să intervin dar Ghimpu mi-a spus ca să tac şi dacă vreau să organizez propria conferinţă.

Din Ghimpu – liberal, ca din mine – locomotivă!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


7 Comments

  • evisoft |

    Eugen, asa sunt toti care nu cunosc tehnologiile. Afirmatii si atat. Nu sunt sigur ca si tu tot ce afirmi e correct. Mai degraba se utilizeaza in SUA VPN decat retele interne.

    Si desigur au vazut ca nici nu tu te descurci 100% si ti-au trantit si ei o prostie, sperand sa te inchida.

    De obicei jurnalistii nu discuta la conferinte, ci doar pun intrebari si fac concluzi…

  • evisoft |

    Sunt sigur, ca sa dai asa intrebari lui Lupu… tot o sa te inchida… Atunci vei mai vota Lupu?

  • eugen |

    Vitalie, eu nu voi vota PDM. Rămân la părerea veche. Deşi e posibil să înclin spre PLDM. Dar mai văd pe parcurs.
    Dacă s-ar uita în CV-ul meu ar vedea că am colaborat cândva la CTICE.

  • Analize False |

    Eu nu inteleg de ce te contrazici cu niste „narici” care nu inteleg ce-i asta IT si etc?

    Iti spun o regula de aur: daca nu poti convinge o persoana in 5 min atunci nu ai sa-i poti convnge nici in 2 ani.

  • Viorel |

    Duric mai esti mai eugeni nu ai fost pus in situatia sa astepti 5 ore pentru a primi testul apoi sa incepi rezolvarea testului, halal de asa jurnalist care in loc sa scoata la iveala dur domul care lau facut comunistii cu BAC-ul iau aparearea Saranei,. Ce mai conteaza IT, AIp HUI etc nu a fost in regula sim asta este problema si este corect ca a fost evidentiata, lasa de dorit pregatirea celor care au vorbit dar in rest au dreptate.

  • Nati |

    Jenea, fie ei liberali, comunisti, democrati, tehnocrati sau de alte orientari, cind incep sa le pui intrebari incomode sau la care nu se pricep, incep sa faca urit.
    E valabil oriunde chestia asta. Si in SUA, si Romania, si Rusia.

So, what do you think ?