fbpx

Prezentatoarea de la „Bună Dimineaţa” cu un iepuraş pe haină

Deasupra iepuraşului scrie „turkey”. Ce are în comun „curcanul” cu iepuraşul din Playboy? Stop-cadrul ca fost făcut azi dimineaţă.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


11 Comments

  • tina |

    biata fatà se vede cà nici idee nu are ce inseamnà epurasu,
    chiar imi vine sà rid,và aduce-ti aminte ce a spus MOTOC,chiar
    din pàcate in 2009 au ajuns pre-a multi.

  • Di. |

    Daca ar fi sa citim si sa analizam toate imprimeurile de pe hainele comercializate la no in MD si nu numai, mai ales parodii ale brandurilor renumite, mult o sa ridem.
    Asta insa, cred eu ca in parte se oglindeste situatiei financiare in cadrul TVRM 🙂
    Fiecare imbraca ce are si se piaptana cum poate, nimeni nu o sa aiba grija ca prezentatorul sa poarte o vesta, un sacou ajustat special ptr cel care apare la tv.
    Imbracam si noi ce avem, si daca tot aparem la TV, sa purtam ceva „din hainele cele bune”, sau mai noi, sau eventual „mai frumoase” ptr cineva.. si daca mai are si guler care imita culorile leopardului. sintem sexi rau de tot..
    Da’ nu e vinovat cineva anume, ci e modul de a gindi a lumii..
    De ce nu facem maiouri sa scriem pe ele „Stilp”, „miop”, ” „lingura”?
    Nustiu cine a „gindit” primul ideea asta de a imprima pe haine tot felul de chestii.
    Hai ca un playboy rabbit pe chilotei ar fi privit (de mine) poate cu alti ochi 🙂
    Da un curcan- nustiu, poate pe shortsul de bucatar?
    Parerea mea..

  • Cristina |

    Da eu de la ea am cumpărat, cu 3 ani în urmă, garsoniera în care locuiesc acum… 😀 ))) Iaka na, surpriză… Dar e tare de treabă… Deşi…sunt de acord că maioul e cam … ieftin… (nu vorbesc despre valoarea materiala)…

  • eu |

    luchianiuc, dute si plimba ursul…! erai un pupincurist si juma acu ceva ani pe la facultate… mi-e sila… n-au astia bani, criza de inspiratie, nu investesc in oamenii lor, li-e in branza de ceea ce se numeste imagine, in schimb nici tu nu esti mai breaz… te bagi in seama pe contul altora…? nu te mai ascunde dupa texte insirate pe computer sau in spatele aparatului vedeo…mareeeeeeeee bloger…mai nou si rachita face pere…:))) uita-te intai sub nas, apoi…indrazneste si …sub padure…
    p.s. ce gust are fundul lui Marin…???

  • eugen |

    stimate eu, nici măcar nu ai curaj să te prezinți. Unde ai văzut tu ca să fiu pupincurist? o zi bună ție.

So, what do you think ?