fbpx

Andreea Raicu, cel mai probabil, nu va prezenta nici astăzi FdS

Conform ultimelor informaţii Andreea Raicu, prezentatoarea FdS nu va putea să ajungă în seara de azi la Chişinău.

În ultima publicaţie de pe blogul său, Andreea scrie că se află în aeroportul din Bucureşti şi că aşteaptă ruta spre Chişinău care se amînă. Accesînd site-ul Aeroportului din Chişinău am aflat că ruta de astăzi din Bucureşti spre Chişinău a fost anulată. Sper să se rezolve altfel problema. Nu mai vrea să o văd pe Nata Albot la concerte.

Later add. Bravo Andreei. Prezintă FdS. Am scăpat de Nata Albot în calitate de prezentatoare.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


8 Comments

  • opinie |

    Cel putin, atunci cand vorbeste Albot nu se observa faptul ca o face de pe prompter, pe cand Raicu a dat’o in bara cu cititul de pe promter!!!

  • Chipz |

    @MIHAILLO nu stiu cum ti-a venit parerea ca Albot e mai buna, dar vreau sa dezamagesc caci de loc nu e asa. Raicu are mai multa experienta cu publicul, stie sa interactioneze foarte usor cu participantii FdS, public si juriu. Pe cind Albot nu are nici expresia fetei, emotiile necesare, si inca si se bilbie des si ii mai tremura si glasul pe deasupra.

    Raicu in schimb e amazing 🙂

  • Marina |

    totally de acord cu Chipz! pe chipul Natei nu citesti emotia, fata ei nu zice nimic, o mai da pe alaturi cand nu se abtine si foloseste un cuvant/expresie hmmm….sa-i zicem moldoveneasca! Nu se observa ca nu citeste de pe prompter pt ca nu stie sa citeasca ca lumea de pe prompter, sa cam balbaie si nu mai stie unde sa se uite- la prompter sau in foile din mana…so Raicu e mai buna!

  • Ionica |

    Ca sunteti fani Raicu sau nu, asta tine de preferintele voastre. Aveti dreptate experienta Natei nu se compara cu a Andreei, Nata fiind prezentatoare de la Radio. Asa k n-o criticati prea sever.
    Cat despre balbait se balbaie si Raicu, am auzito nu odata la concertele FdS. Si cat de, nu stiu cum sa-i spun, neajutorata ,poate, pare Andreea cand vin oaspetii din Est la noi. Asta e, face parte din viata RM. E bine sau nu e tema deja altor polemici.

  • VALENTINA |

    Nu pot ràmine indiferentà la criticile fàcute in sdresa Natei,care le gàsesc ridicole.fiecare prezentator,prezintà in felul sàu ,lucrurile spontane sint naturale si Nata reuseste foarte bine sà gàseascà esire din orce situatie,sà fim sinceri de cintat cintà toti mai bine ,mai prost, dar iatà cind trebuie sà ràspundà la intrebàri unii participanti…apoi imi inchipui eu ce emotii are o prezentatoare si e bine cind nu se citesc pe fatà emotiile,ele sint da nu se vàd ,e o dovadà de a sti ceia ce faci.Baftà Nata.

So, what do you think ?