fbpx

Emisia DTV va fi lansată joi, 15 mai 2008

De dimineaţă am citit Jurnal de Chişinău. Pe una dintre pagini era un anunţ din partea postului de televiziune DTV. Cei de la tv caută lucrători pentru ştiri. Cool. Ştiam câteva studente de la FJŞC care au fost în probe la sfârşitul anului trecut la acest post de televiziune. Spuneau că trebuiau să lanseze DTV după Anul Nou. Dar nu au lansat.

Am sunat o studentă. Mi-a confirmat faptul că joi se lansează. Deocamdată, exclusiv prin satelit.

Ar fi interesant care este auditoriul-ţintă al celor de la DTV. Ar fi interesant dacă le-au mai rămas bani din finanţarea pe care le-a oferit-o statul Român.

Cei de la DTV au un site. Destul de bun din punct de vedere tehnic. Dar foarte prost din punct de vedere informaţional. Nu a fost plasată pe el informaţia de la eliberarea lui Pasat. Odată ce pe site-ul lor nu este informaţia cu privire la începerea transmisiunii, chiar şi prin satelit, înseamnă ă nu îi vor acorda atenţie. Deşi, cred eu, ar trebui. Jurnal.md este cel mai proaspăt exemplu. Chiar dacă nu au un site bun, conţinutul este reînnoit (în timpul săptămânii, cel puţin).

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


2 Comments

  • IonSurdu |

    15 mai ai vrut sa zici? 😀

    Nu stiu daca le-au mai ramas bani din finantare, dar studentele tare mult se chinuie, ele fiind si reporteri, si cameramani, trebuie sa-si faca notite, si sa filmeze „normal”…

So, what do you think ?