fbpx

Medpark – spital sau hotel?

însemnare scrisă de Gicu

Acum doi ani, familia Berari aștepta cu nerăbdare apariția micuței Delia, care 9 luni de zile s-a dezvoltat fără nici o complicație în burtica mamei sale. ”Ничто не предвещало беды” până la nașterea la Spitalul Internațional Medpark, în urmă căreia micuța s-a ales cu Encefalopatie hipoxică ischemică perinatală severă, Sindrom bulbar, hipoacuzie neuro-senzorială, tetrapareză spastică. Până la moment se află într-o stare vegetativă, este paralizată, nu aude, are vedere rea și nu poate înghiți.

Zilele trecute, în discuțiile apărute pe Facebook vizavi de cazul familiei Berari, s-au implicat mai mulți internauți interesați de evoluția cazului. Astfel am fost invitat de unii bloggeri la o întâlnire cu conducerea spitalului Medpark, organizată în incinta acestuia. Mult așteptata întâlnire, atât de către mine, cât și de o parte din societatea civilă, care dorea un răspuns legat de necazul Deliei din partea administrației spitalului, a început cu o întârziere de 30 minute, datorită așa-numitei „mare” ONG-iste, Antonița Fonari. continuă lectura


Mama Irinei Tarasiuc recurge la amenințări (audio) (scris de Gicu)

Astăzi, mama Irinei Tarasiuc, „interpreta” ce a devenit recent cetățean român, a intervenit în scandalul din jurul fiicei sale.

Pe la orele amiezei, am primit un mesaj pe facebook de la maică-sa, precum că împreună cu soțul ei ar avea o discuție cu mine. I-am expedia numărul după cum a și cerut dânsa.

În continuare vă propun să ascultați discuția telefonică:

http://www.trilulilu.ro/convorbire-natalia-beskun

P.S. Am încercat să o pun puțin la respect și a vorbit în limba română!


Exclusiv: Irina Tarasiuc și-a cerut scuze de la poporul român! (scris de Gicu)

Acum câteva minute, interpreta Irina Tarasiuc, a scris pe pagina ei de facebook că aduce scuzele de rigoare statului român, tuturor vorbitorilor de limbă română și a promis că în fiecare seară înainte de culcare să intoneze imnul „Deșteaptă-te, române!” A mai zis că se leapădă de partidul democrat și de satană.

Bineînțeles că e vorba de glumă, tânăra interpreta care și-a redobândit ieri cetățenia română nu are parte de atât discernământ pentru a face asemenea declarații.

Vreau să cred că autoritățile române se vor autosesiza în privința declarației de ieri a „interpretei”, pentru cei ce nu cunosc situația, am să vă ofer o parte din discuția care am avut-o ieri cu ea.

Acesta este răspunsul proaspetei „românce” la întrebarea mea la ce bun a avut nevoie de cetățenie, dacă se consideră „moldovancă”:


Sesiunea BAC 2012. Un mesaj pentru absolvenţi (scris de gicu)

Am fost şi eu absolvent, am trecut şi eu prin stresul prin care trec absolvenţii din acest an. De ce stres? Pentru că încă din clasa a 10-a tot ne băgau în cap, că BAC-ul este cel mai important pas din viaţa noastră, că dacă nu îl susţinem băieţii vor merge la armată şi tot astfel de „ameninţări”. Deci, pe parcursul claselor liceale tot ne „băgau în sperieţi”, ca să ajungem la examen şi să nu mai fim siguri în puterile noastre propii.

Mass media „vuieşte” zilele astea despre neregulile de la sesiunea de BAC 2012, despre răspunsurile de pe reţele de socializare, poze cu itemi şamd. Nimic nou sub soare, mass media fuge după senzaţii, iar CCCEC trebuie să facă un pic de „valuri” că lucrează. Ce este cel mai neplăcut, că în urma acestor măsuri întreprinse de ofiţerii centrului menţionat mai sus au de suferit absolvenţii.
continuă lectura


Şi iarăşi despre Valeriu Poiată, KIA Motors şi PLDM (scris de gicu)

După publicarea pe blog a articolului Sunt PLDM-ist şi fac ce vreau! am fost martori la mai multe evenimente:
1. Filat i-a mulţumit personal poliţistului de sector pentru poziţia luată în litigiul cu administraţia şi funcţionarii salonului KIA Motors.
2. Alexandru Ţentiu a fost promovat în grad, de la capitan la maior. Felicitări.
3. Astăzi a fost organizat un flash mob în faţa salonului menţionat mai sus cu genericul „Am dreptul la spatiul public”.

continuă lectura


Pagini:1234567...14