fbpx

Apă-Canal Bălți, „rahatul” ce pute de 6 ani la Primăria Bălți…

Mă uitam eu la toată campania asta de la Bălți și nu înțelegeam cum le reușește la cei de la Bălți să distrugă tot ceea ce ține de Primărie.

Și, dacă tot se întâmplă că toate instituțiile de la Bălți sunt conduse de rudele și prietenii lui Grigorișin vă dau un exemplu de situație tristă la una din ele.

În cazul dat e vorba despre Apă-Canal Bălți, întreprindere care, de 6 ani e într-o poziție gravă și care, de un an este în insolvabilitate dar care tot mai este utilizată pentru spălare de bani și nu doar.

Nu că până în 2015 nu ar fi fost situația tristă acolo dar cineva, în 2015, a făcut campanie pe cât e de trist acolo și promitea, l-a alegeri, să repare totul…

Toată investigația o puteți citi în arhiva de internet al unui site plătit din fondurile usaid, dar care a dispărut deja:

S-au terminat banii și a dispărut și site-ul.

Iată despre situația actuală a scris alt laureatul al rublelor de la donatori.

Omul care nu a putut rezolvat în 6 ani problema companiei municipale și a dus-o de la datorii de 100 de milioane în 2015 la 440 milioane de lei în 2021, credeți că va mai conduce orașul și după aceste alegeri?

Cei din partidul nostru, cu realizările căruia se laudă activiștii lui Grigorișin, au promis în 2015 că se implică în activitatea Apă-Canal și vor rezolva problema furtului apei și a banilor. Au desemnat și un director interimar dar care nu a rezolvat nimic. Au vorbit și despre contabilitatea neagră atunci când au ajuns la putere dar au tăcut. Niște membri ai partidului chiar au fost prinși că furau apa și la ședința municipală șefa zicea că totul e bine dar… vedeți și voi cum e.

Și da, obligatoriu, tot colectivul Apă-Canal Bălți, participa la parade 🙂

Cum dispărea apa din țevi fix așa va dispărea și actualul conducător al celui mai frumos municipiu de pe Planeta Moldova.

Răspunsul îl veți vedea săptămâna viitoare, duminică, pe la orele 23.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


2 Comments

So, what do you think ?