fbpx

Oama bună nemerenco

// Dacă, cumva, cineva, nu a înțeles de ce am scris „oama” îi rog să își amintească tendința mayașilor de a feminiza/bărbătiza cuvintele în limba română – președintă, ministră, prostituat… //

Ministra actuală a sănătății, ala nemerenco este o cunoștință mai veche a blogului nostru. Scriam cândva că ea a primit diplomă din partea prietenului ei, pe atunci ministru al sănătății, drept mulțumire pentru ceea ce nu a făcut și pentru faptul că s-a lăudat cu realizările colegilor ei în crearea unei școli de management în medicină. Imediat după prima însemnarea ea m-a blocat. Ok, stil normal de (p)oamă bună specific mayașilor.

După asta au mai urmat o serie de însemnări dar toate erau la aceeași temă. A, și da, am scris în 2019 când a mai fost șefă la medicină că nu se va duce la Institutul Oncologic. Și nu a fost în cele câteva luni de primă domnie. Deși anume la acel institut se omoară cei mai mulți oameni – atât direct cât și indirect. Dar despre institut vom mai reveni.

Astăzi vreau să vă arăt un statut publicat de doamna nemerenco:

Statutul de altfel e scris pe Facebook de care ea, scrie, că se dezice. Și a și închis comentariile la neprieteni doamna ministru. Asta probabil e în accepția ei, de (p)oamă bună un gest normal. Ok, fie.

În fiecare dimineață un prieten îmi trimite câteva meme-uri populare. Azi printre ele era următorul meme. Tare bun cred eu:

Sănătate și minte!

Comentarii

comentariiNu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?