fbpx

Chinurile facerii Guvernului sau ce mai crede Slusari despre Maia Sandu…

Astăzi are loc prima ședință a noului Parlament. Toți vor sta cu ochii pe live-ul din clădirea de vizavi de Președinție. Toți vor admira sau blama noii deputați și, totodată, vor încerca să ghicească ce va urma.

Cel mai important lucru pe care trebuie să îl facă noul Parlament este să voteze un nou Guvern.

Toate sursele indică asupra faptului că Natalia Gavrilița va fi noul prim-ministru al Moldovei. Oamenii care vor face echipă cu ea sunt mai puțin cunoscuți or, pentru fiecare funcție cei din #naPAS au câțiva candidați unul mai rău decât altul. Ei acolo se întrec în stranietăți și, totodată, în jocuri pe sub covor sau pe sub masă.

Experiență managerială și de administrare ei nu prea au așa că zvonul că din garnitura guvernamentală va face parte Dorin Recean mie îmi place. Măcar ceva șanse că totul nu va fi așa de rău. Da, asta îl nemulțumește pe soțul prim-ministrei dar asta e…

La unul din fotolii tare tânjește Alexandru Slusari, omul care câțiva ani în urmă o numea pe actuala președintă a Moldovei – oaie. Opinia mea e că din toți acei propuși el nu este cel mai rău dar… totuși, ar trebui să-și ceară scuze și să se închine în fața președintei dacă vrea să ajungă într-un guvern asumat de #naPAS.

///

„Moldova azi pășește într-o eră nouă a relațiilor cu Uniunea Europeană. Pentru prima dată puterea în Moldova o deține o forță de dreapta care și-a asumat toată guvernarea și poate duce Moldova în UE.” Cam așa vor suna azi titlurile.

Aha, putere europeană. Ian uitați-vă prin CV-uri la unii deputați. Inclusiv la același Bolea care nu va deveni ministru în guvernul Gavriliță chiar dacă era pe liste la guvernele precedente.

Sănătate moldoveni!

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?