fbpx

#schelete mayase Nr55, Petru Gandrabur, semnatar al declarației precum că Maia Sandu cu Igor Dodon au uzurpat puterea :)

Ap ce, ieri a fost ultima zi de depunere a documentelor pentru înregistrare în electorală la CEC. Deja cine a depus puteți vedea pe site-ul CEC. Noi însă, dăm înapoi datoriile celor de la #pas și penim lista lor de „Oameni Buni” așa cum ne place și cum suntem deprinși să o facem.

Un nou „Om Bun” cu rahat la fund este Petru Gandrabur, un ciuvac care primește salariu de Primar al comunei Țiganca din raionul Cantemir. El a fost promotor al mai multor scandaluri dar nu despre asta azi îi scoatem ochii.

În 2019, atunci când Maia cu Dodon au făcut alianță și au dat mâna, acest Petru Gandrabur, aflat astăzi pe locul 55 în lista PAS, a semnat, în rând cu alți primari, o declarație în care a declarat că cei doi au uzurpat puterea în stat.

Poftim de vedeți și singuri:

Până la alegeri a rămas fix o lună. O lună în care ai putea face atâtea… inclusiv să pleci din Moldova 🙂

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?