fbpx

Ap și, alde macovei și angajații din media le-au mulțumit la cei din Partidul Șor și „Pentru Moldova”?

De 2 zile mare forfotă pe profilele unor angajați din media din Moldova. Se vaccinează de zor cei care trăiesc din „mila” politicienilor și marilor „biznesmăni” ai țării și se mai și laudă pe Facebook. Și cel mai interesant este că nu se laudă și vaccinează jurnaliștii care sunt toată ziua pe la evenimente, dar se vaccinează și se laudă cei care stau în oficii cu fundul pe scaune achitați (partea oficială) din banii din granturi obținute grație lipitorilor alde macovei și organizațiile de teapa lui.

Cea mai funny parte este că unii mai și invocă faptul că anume grație cererii semnate de o grămadă de organizații media care sug fonduri au fost vaccinați angajații media. Ei hop și așa.

Cei care au propus ca cei din media să fie în aceeași categorie de vaccinare cu profesorii au fost cei din Partidul Șor și grupul „Pentru Moldova”. Dacă ceva, puteți citi chiar pe site-ul oăngiștilor media-azi știrea.

Chestia asta este funny dacă ei nu ar dezinforma și ar declara sus și tare că s-au vaccinat grație eforturilor comune. Voi cita dintr-o angajată media care și-a copiat teza de licență și pe care n-o menționez: „Datorită eforturilor comune, dintre instituțiile media și Centrul pentru Jurnalism Independent, am reușit să convigem autoritățile că jurnaliștii tot trebuie vaccinați, în etapa a 2-a. Așa cum a fost în multe alte țări civilizate.” Aha, da. Precis. Grație acelorași eforturi protv era televiziunea preferată a celor din pldm și plm atunci când erau la guvernare.

Da, anume grație semnăturilor iubeau Filat și Chirtoacă media. Aha. Da. Precis. Îhî.

Și încă ceva, „pohodu” Estonia nu este tare civilizată. Aici jurnaliștii încă nu-s vaccinați iar cei din Asociația Jurnaliștilor au rugat să fie vaccinați aproximativ 20 la sută din cei ce lucrează în media – exclusiv cei care sunt pe teren dar nu cei din oficii. Și da, vaccinarea în Estonia a început la final de 2020 și ei au depus cerere abia la început de aprilie. În Estonia avem deja aproape 20 la sută din populație cu vaccin.

Simțiți diferența între civilizația din media moldovenească și cea Estoniană?

p.s. Da Olga Roman s-a vaccinat oare? Ea „jă” tot e angajată media.

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?