fbpx

Cum trei deputați din „opoziție” fac atac raider… cazul carierei Micăuți

Cum trei deputați din „opoziție” fac atac raider… cazul carierei Micăuți

Se dă: o afacere cu milioane profită
Se dorește: preluarea afacerii
Cum? Simplu, rogi deputații să te ajute să blochezi cariera.

Anume acest plan s-a întâmplat la Micăuiți acolo unde, trei deputați din Parlamentul Republicii Moldova, din diferite partide politice, s-au dus și au blocat activitatea agentului economic.
Chipurile – pentru că salariile îs mici și pentru că sunt o grămadă de abateri de la lege. Asta deși chiar angajații carierei, care în opinia deputaților, sunt prost plătiți, i-au rugat să părăsească cariera și să nu caute pe naiba la fel cum a căutat Slusari la inventata criză a grâului pe care a desenat-o din cer exAsiguratorul și kidosnikul țăranilor.

Tot acest Slusari anunța pe Facebook că acolo, la Micăuiți se fac milioane și că proprietarii se vor schimba. Despre atacul raider început anul trecut am scris încă anul trecut. Dar totul continuă la o scară mult mai largă… Asta a anunțat-o același deputat care spunea ferm convins că se vor schimba proprietarii la carieră în câteva luni.

Acest protest concertat se aliniază perfect la alte acțiuni inventate de judecători cum ar fi sechestrarea utilajelor de lucru care, de fapt, nici nu aparțin Carierei dar care au fost sechestrate aiurea doar pentru a împiedica lucrului în carieră.

Întrebarea care rămâne deschisă e: cât costă acum un deputat?

Și da, dacă ceva, puteți privi și singuri ce și cum.

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?