fbpx

Ceapa gratuită este disponibilă și astăzi la Dângeni (Ocnița)…

Istoria care a făcut ravagii ieri pe internetul moldav cu ceapa gratuită oferită la Dângeni (raionul Ocnița) a fost soluția extremă la care a recurs cumătrul Igor Popov. Au vândut cât au putut, au exportat și în România dar este greu să concurez cu produsele ieftine venite din alte părți. Da, ceea ce e ieftin nu e neapărat bun dar moldoveanul uită de patriotism când ajunge la magazin, el preferă să fie ieftin. Rău că atunci când se duce la distracții el dă mii de lei, iar pentru a susține economia țării și oamenii care muncesc la câmp … bani nu ajung.

Igor a descris pe facebook impresiile despre ziua de ieri:

„Mersi mult de încurajări, mâine continuăm această acțiune în limita stocului disponibil. Sunt bucuros că am putut să facem un bine pentru cineva. Până la urmă nu e de ajuns doar să faci un bine, dar și să-o faci bine.
Pentru evitarea unor momente mai puțin plăcute și chiar oportuniste vom oferit câte una-două plase de ceapă la familie.”

Ieri, spre seară, au apărut și businessmanii moldoveni gata să ia, pe gratis, toată ceapa…

Ceapa este într-un stoc limitat. În cazul în care sunt doritori să cumpere mai multă ceapă – prețul este de 3 lei per kilogram.

Locația exactă unde puteți găsi ceapa.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?