fbpx

„Плохой президентке жустиция мешает” // Despre Maia Sandu și vaccin

E greu să treci de rolul de opoziținar (nu-s sigur că e corect scris cuvântul dar sună bine) în rolul de președintă a țării.
E greu să lași rolul de lider al partidului și să începi să te gândești că ai de condus, chiar fie și formal, o țară care pendulează între est și vest.
E greu. Mai ales dacă ești un om care nu are încredere în nimeni și care, pe lângă toate, mai e și încăpățânat.

Ieri Maia Sandu a spus o mare prostie la un post tv. Ea a zis că justiția moldovenească se face vinovată de faptul că în Moldova nu avem vaccin anticovid. Straniu că nu a spus că de vină e Plahotniuc. Dar nu asta contează.

Ar fi bine ca Maia Sandu, președinta Moldovei, să cunoască următoarele:
– toți producătorii de vaccinuri au reprezentanțe în Moldova. Produselor lor se vând în farmacii. Dacă nu crede poate să treacă să întrebe de viagra. Ea e produsă de Pfizer
– justiția în Ucraina e mult mai rea decât în Moldova, dar acolo vaccinul a ajuns. Totodată am impresia că Ghana e sub Moldova la capitolul justiție
– ea reprezintă deja Moldova și nu pe igoraș de la #pas
– mesajul ei face mai mult rău decât mesajul oricui acum

Și câte ceva despre vaccin:
– ei cântă că România le dă vaccin dar nu au putut să pregătească auditul sistemului de frig din Moldova
– ei s-au trezit că tre urgent vaccin abia după ce Erdogan i-a promis lui Vlah că va trimite vaccin în Moldova
– sluga ei, Nemerenco, așa și se crede că poate totul

Ei au o mare problemă, ei trăiesc într-o lume imaginară a trollilor și boților care îi laudă pe Interneturi. Faptul că cineva are 70 la sută în sondaje se pot duce de râpă foarte rapid.

Sănătate…

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?